Robotstøvsuger – la maskinene gjøre jobben når du er på tur

Robotstøvsuger – la maskinene gjøre jobben når du er på tur

Det finnes mange ting i livet som er morsommere en støvsuging, i 2023 er det mulig å delegere denne oppgaven til maskinene. Moderne robotstøvsugere, ikke minst den nye produktkategorien robotstøvsuger med vask, kan enkelt ta seg av den daglige rengjøringen. Da kan du heller bruke tiden din på morsomme reiser og fantastiske turer i utlandet.

Derfor er robotstøvsugeren så smart

Hovedpoenget med en robotstøvsuger er ikke at den skal være kraftigere eller mer funksjonsrik enn den tradisjonelle støvsugeren, men at den skal ta seg av den daglige rengjøringen for deg. Ved å fjerne støv hver eneste dag holder du styr på hybelkaninene, og trenger ikke å gjøre noen store skippertak.

Moderne robotstøvsugere, les mer her om noen markedsledende modeller, lar deg programmere og planlegge støvsugingen. Det betyr at robotstøvsugeren starter til en gitt tid hver dag, noe som betyr at du bare trenger å tømme støvbeholderen ved behov.

Velg et produkt som er så selvgående som mulig

I og med at robotstøvsugeren skal gjøre en stå stor del av jobben som mulig på egen hånd, er det også avgjørende med automatikk og driftssikkerhet. Derfor er det også fornuftig å velge en modell i mellomklassen eller høyere.

Automatisk retur til ladestasjonen er en selvfølge i 2023, det er ingen som gidder å følge robotstøvsugeren manuelt tilbake til basestasjonen. Pass på at enheten har gode navigasjonsevner, slik at den faktisk finner tilbake til start når den er ferdig. Dessuten er støvbeholderenes kapasitet viktig, sammen med muligheter for fjernstyring og planlegging.

I tillegg har robotstøvsugere med innebygget mopp utviklet seg mye de siste årene, og kan i dag gjøre en god jobb. Se etter en modell som bruker sensorer til å avgjøre gulvtype, da kan robotstøvsugeren faktisk tilpasse moppbrukken til ulike gulv og tepper. Det betyr også at robotstøvsugeren tar seg av en enda større del av vaskejobben – og du sparer mye tid.

Comments Off