Den perfekte sengen til det lille soverommet

Den perfekte sengen til det lille soverommet

De aller fleste leiligheter har ett eller flere soverom som er såpass liten at det ikke alltd er lett å bli enig med seg selv hvordan man skal innrede det. Især hvis det skal brukes til gjesterom.

Gjesterom for én eller fler

Det aller første man må bli enig med seg selv om er om gjesterommet skal være et gjesterom for én eller flere. Noen ganger gir størrelsen på soverommet svaret av seg selv ved at det er såpass lite at det ikke er plass til annet enn en enkeltseng. Med mindre man skal installere en etasjeseng. Noe som kan være en løsning så lenge gjestene ikke er ett par.

Gjesterom for par

Hvis man derimot ønsker å innrede et gjesterom som skal brukes av et par så krever det en viss størrelse på rommet slik at du får plass til en dobbeltseng på rommet.

Da kan en dobbeltseng av en litt mindre størrelse være løsningen

Det finnes i dag heldigvis flere størrelser av dobbeltsenger å velge mellom. Også størrelser som passer inn på litt mindre soverom. Vi tenker selvsagt på dobbeltseng med bredden 140.

Dobbeltseng 140X 200

Det er i dag et stort utvalg av dobbeltsenger i størrelsen 140X200. Kanskje like mange som i de større breddene av dobbeltsenger.

Noen vil nok finne denne dobbeltsengstørrelsen litt i smaleste laget. Spesielt dem som er vant med å boltre seg fritt i sengen, eller dem som er litt større enn gjennomsnittet, men for noen netter overlever alle å sove litt trangere enn man ellers gjør når man er på besøk.

For vertene er det i det minste greit å kunne tilby overnatting for par uten å måtte tilby etasjeseng eller hver sitt soverom.

Denne sengen får plass nesten over alt

En dobbeltseng med en bredde på 140 får nesten plass i de aller fleste rom da det er meget få rom som er smalere enn 140 cm i bredden. Selv et lite soverom på 6 kvm har gjerne målene 2X3 meter.

Du finner et meget bra utvalg av senger her.

Comments Off