Smart løsning for dem som vil arrangere festivaler

Smart løsning for dem som vil arrangere festivaler

Endelig er tiden inne for arrangementer og festivaler landet over. Det er mange som har ventet på denne muligheten, etter flere år med pandemi og nedstenging. Kanskje du til og med har glemt hvordan det var å arrangere et stort arrangement? Eller har du nettopp startet opp din aller første?

Festivalbånd med RFID-tag

Det er svært viktig å registrere alle som deltar på festivalen, og det holder ikke med å registrere dem som har betalt for festivalpassene. Derfor kan du dele ut festivalbånd. De aller beste finner du hos ikastetikett.no, som har dekorative festivalbånd med RFID-tag. Ikast Etikett setter fokus på bærekraftige løsninger med sine festivalbånd av kork, organisk bambus også videre. Vis ditt engasjement med miljøvennlige festivalbånd.

Hvorfor velge Ikast Etikett

Ikast Etikett er en nettbutikk som fører mange smarte løsninger for merking. Enten det er på klær, nøkkelringer eller festivalbånd, så har du nå muligheten til å vise fram merkevaren din, samtidig som du kan fylle festivalområde med glade tilskuere. Du kan nemlig designe dine egne produkter med trykk av for eksempel en logo, et sitat eller morsomme bilder. Last opp dine filer eller bruk deres flotte redskap for behandling.

Fordeler med Ikast Etikett

Foruten et stort sortiment tilpasset dem som har behov for merking, så er denne hjørnesteinsbedriften alltid klare med svar på spørsmål og utfordringer.

Hurtig leveranse

Trykk på mange produkter

Kjempetrivelig og imøtekommende kundeservice

Gode priser og rabatter

Familiebedriften har i over 30 år levert til arrangementer og private. Leser man tilbakemeldingene de får, så sier over 92% seg svært fornøyd med selskapet.

Er du i tvil? Velg Ikast Etikett

Det er ikke sikkert du tenkte på at deltakerne må ha festivalbånd en gang. Ikke bare forteller det deg at gjesten har betalt for konserten, men du har da også full kontroll når det gjelder personvern, sikkerhet og kontroll. Ikast Etikett er leverandøren for sånne som deg!

Comments Off