Sånn får du flere opplevelser i hverdagen

Sånn får du flere opplevelser i hverdagen

Det er en god ide å gjøre hverdagen ekstraordinær hvis du vil få så mye som mulig ut av livet. Det er mange opplevelser som du kan få i hverdagen som du garantert ikke har tenkt på. Her kan du lese mer om hvordan du tilrettelegger en travel hverdag for å få tid og råd til flere gode opplevelser for livet.

Mer enn bare jobb

For livet er mer enn bare jobb, og det er viktig å huske på at det også skal være plass til opplevelser og moro, selv om jobb er en stor prioritet for mange. Derfor er det lurt å tenke på hvordan man kan jobbe litt mindre for å oppleve mer. Er det en spesiell opplevelse du drømmer om kan du finne finansiering på nettet. Søk og finn lån hos matchbanker, så kan du komme nærmere drømmen om opplevelser og ville reiser. Det er lurt å benytte seg av sammenligningstjenester når du skal finne det beste lånet, så du slipper å ta opp et unødvendig dyrt lån. Det er nemlig mange å velge mellom, som kan sikre deg de gode opplevelsene.

Eks. Via Sambla, matchet hos Matchbanker:
150 000 kr over 7 år, eff. rente 13.82%, kostnad 79 029 kr, totalt 229 029 kr.

Dra på opplevelsesreise

Dette med opplevelser er jo på mange måter en prioriteringssak. Det handler om å enten få så stor fleksibilitet i hverdagen og arbeidslivet at du har mulighet for å reise, eller rett og slett prioritere helt annerledes. Kan du jobbe på en helt annen måte? Kan du spare opp over en lang periode for å slippe å jobbe i en periode? Det er mange muligheter som gjør at du kan prioritere på en måte som gir mer plass til reiser og opplevelser.

Det er nemlig ofte når vi opplever noe nytt at vi skaper minner for livet, enten alene eller med familien. Det som er problemet i dag, er at de fleste har en hverdag som er mest konsentrert rundt jobb, og dette fyller mesteparten av det vi foretar oss hver dag. Derfor er det vanskelig å tenke annerledes, rive seg vekk, investere sparepengene for å få dem til å vokse til noe man kan leve av på sikt – for å gjøre ting litt annerledes. Det er ikke sånn at alle nødvendigvis trenger å jobbe fra 9-4 hver dag, og derfor kan det lønne seg å tenke på en litt annen måte, hvis man vil oppleve mer.

Kan du tjene penger på opplevelsene i seg selv som blogger eller YouTuber? Her kan det være en god ide å tenke litt kreativt, hvis du vil få så mye ut av opplevelsene som mulig, og kanskje til og med gjøre det til en levevei på sikt. Det er lurt å være litt taktisk og lese om andre som har tatt kontakt med samarbeidspartnere og bygget seg opp en følgerskare på sosiale medier, så du vet hvor mye arbeid det eventuelt ligger i dette også. Det er uansett lurt å tenke litt alternativt hvis man vil oppleve mer, og det er greit at man har tilgang til fiansiering på nettet, når man trenger gode opplevelser.

Comments Off
×