En deilig piff hver dag

En deilig piff hver dag

Dagene kan bli lange og grå, og det er liksom noe som mangler. Du føler at du ikke gjør annet enn å jobbe, spise og sove. Overskudd fins ikke og du orker ikke tanken på byturer eller dating når helga kommer. Da vil du først og fremst hvile på sofaen.

Likevel trives du med dette kjøret, du ekspanderer ditt nettverk og du er i ferd med å bli en karrierekvinne. Det fins vel måter å kose seg på uten at du trenger å komplisere det hele med en mann?

Hva skal til for at du skaffer deg et sexleketøy, som for eksempel en billig dildo for litt kos? Her er noen grunner til at mange velger en rimelig massasjestav.

Rimelig moro er verdifull for mange

For det første er sexleketøyet jo billig kos for kvinner. En dildo koster bare mellom 129 og 899 kroner hos Kondomeriet. Med en mann skal man jo både freshe seg opp og betale middagen selv i disse likestillingstider. Skaff deg en billig dildo og få den nytelsen du trenger for å få en piff i hverdagen.

Det er også flere gode grunner for at du skaffer deg en billig dildo, følg med.

Løs opp i spenninger

I løpet av uken som er fylt med oppgaver og stress vil det skapes spenninger i kroppen. Søvn er vel og bra det, men det gir kun det du trenger for å klare neste dag. En dildo gir deg en annen type restitusjon. Du får en pirrende nytelse som engasjerer impulsene i hjernen. Du vil fantasere og få utløp for mange drømmer. Du vil få enda mer overskudd.

Unn deg kosen

Kanskje føler du skam over å skulle anskaffe en dildo, men det skal du ikke. Helseeffekten av å ha en velvære-stav å kose seg med på kveldene, er underkommunisert. Eksperter sier at man vil utskille lykkerus og får et sterkere immunforsvar. Du vil altså bli sjeldnere syk. Dessuten får du sove bedre om du sliter med insomnia.

Comments Off
×