Det går ryker om at iPhone kommer med en billigvariant av iPhone i 2020

Det går ryker om at iPhone kommer med en billigvariant av iPhone i 2020

IPhone merker trykket fra Kinaproduserte mobiltelefoner, og har kommet til den erkjennelse at det er meget begrenset hvor mange som er villig til å betale oppunder 20 000 kroner for en mobil. Derfor er det mange som nå tror at de vil komme med en billigversjon som skal konkurrere med blant annet Huawei.

Utfordringen de står ovenfor er at de høyst sannsynlig ikke vil kunne klare å holde den samme spesifikasjonslisten på en rimelig mobil som konkurrentene Huawei og Samsung har på sine toppmodeller.

Det store spørsmålet er om de trenger det, eller om det holder at de beholder de viktigste funksjonene som de har på iPhone 11 i dag for å gjøre de iPhone-frelste kundene fornøyd.

Ryktet går derfor høyt om at tre taiwanske Apple-produsenter vil starte produksjon av en billigere iPhone-modell i februar 2020. Modellen, som skal være basert på iPhone 8, skal sannsynligvis lanseres av Apple i mars/april, hvis vi skal tro Bloomberg.

Forskjellen på denne nye modellen og iPhone 11 vil ifølge ryktene være at billigmodellen ikke kommer til å inneholde de mest avanserte funksjonene du finner i toppmodellen iPhone 11.

Ifølge lekkasjer vil den ikke ha Apples ansiktsgjenkjennelsessystem for å åpne telefonen, men vil bruke fingeravtrykksleser i «hjem-knappen». ifølge ryktene vil skjermen være 4,7 tommer og dataprosessoren vil være den samme som i 11-serien. Dette åpner opp for at det kan komme en større modell senere i år.

Apple lanserer vanligvis oppdaterte iPhone-modeller i september hvert år. Billigmodellen skal bli lansert i mars – seks måneder før Apple sannsynligvis vil vise frem de første 5G-modellene. Noe som indikerer at de ikke ønsker at disse to ulike versjonene skal trakke hverandre på tærne.

Og hva passer ikke bedre sammen med en rimelig mobil enn ett rimelig mobilabonnement?

Du finner en oversikt over de ulike tilbyderne her.

Comments Off
×