Handle smarte og plassbesparende oppbevaringsløsninger til vin

Handle smarte og plassbesparende oppbevaringsløsninger til vin

Vin og vinsmaking er populære interesser i Norge, og det er mange nordmenn som begynner å bli relativt kompetente når det gjelder forskjellige typer vin. Det betyr også at etterspørselen etter vinstativ øker, og det finnes mye å velge mellom på markedet. En vinhylle eller vinreol kan være akkurat det som skal til for å skape litt mer orden i hjemmet.

Se etter vinhyller på nett

Det største utvalget av oppbevaringsløsninger til vinn finner du på nett. Det er mulig å finne enkle stativer og vinholdere i mange møbelbutikker, men hvis du er på jakt etter en stor vinhylle er det best å bruke netthandel.

Det finnes vinstativ i en rekke forskjellige design, prisklasser og modeller. Noen serier kan kombineres, mens det finnes mange frittstående alternativer å velge mellom. Det er mulig å skille mellom dekorative løsninger og mer funksjonelle stativer, der hovedpoenget er lav pris per plass til oppbevaring. I de fleste hjem vil det være gunstig med en kombinasjon, der enkle stativ med høy kapasitet komplementerer mer forseggjorte løsninger.

Bygg i høyden – spar plass

Stativer og hyller med høy kapasitet plasseres med fordel på gulvet, det er ikke nødvendigvis en god ide å henge opp et vinstativ med plass til 68 glassflasker på veggen. Likevel trenger ikke en sånn gulvstående hylle ta opp mye plass, og det finnes systemer som lar deg bygge en løsning i høyden. Vinflasker som plasseres horisontalt med bunnen inn mot veggen tar ikke opp mye plass. Du vil på plass til svært mange flasker på bare én meters veggflate hvis du velger en smart hylle som bygger omtrent en flaskehøyde ut fra veggen.

Til slutt er det greit å nevne at du også kan vurdere en plassbygget løsning, enten fra bunnen av eller ved å kombinere forskjellige ferdige hyller med en enkel konstruksjon du lager selv. Da får du en helt unik løsning tilpasset behovet ditt.

Comments Off
×