Finansier den livsstilen du drømmer om

Finansier den livsstilen du drømmer om

De fleste av oss drømmer om å spise bedre, reise mer og rett og slett bruke mer tid på å kose oss i hverdagen, men det sier seg selv at dette ikke er helt gratis. Så hvordan kan man omprioritere økonomien sin, så man får råd til den livsstilen man drømmer om? Det kan du lese mer om her.

Jobb mer hjemmefra

Noe som kan frigi litt tid fra reise til og fra jobb, og som i mange tilfeller lar deg planlegge en litt mer fleksibel hverdag, er å jobbe hjemmefra. Siden så mange av de prosessene som foregår på de fleste arbeidsplasser nå er digitale, blir hjemmearbeid en større og større mulighet. Det vil si at du kan jobbe litt mer når det passer deg. Når man ikke sitter fastlåst på et kontor mellom ni og fire, så blir det også litt lettere å planlegge hverdagen, så du kan gjøre flere av de tingene du faktisk har lyst til når du er ferdig på jobb.

Hvis det er noe du har avtalt med sjefen din, kan du for eksempel gå ut en tur om formiddagen og nyte lyset, så har du mye mer giv når du kommer tilbake på jobben igjen. Hjemmearbeid kan altså være nøkkelen til å komme litt nærmere den livsstilen du vil ha. Men du kan også finne en helt annen måte å jobbe på.

Finansier uforutsette utgifter

Hvis det oppstår uforutsette utgifter underveis, er det greit å vite hvordan man kan finansiere dem. Det er heldigvis ikke så komplisert som du kanskje tror å søke lån på nettet. Det finnes mange forskjellige lån og velge mellom, og nøkkelen er å sammenligne så du kan finne den løsningen som passer best for deg.

Lån uten sikkerhet er et begrep du ofte vil støte på når det kommer til lån på nettet, og det betyr ikke at det ikke er trygt å låne, men at du ikke skal stille sikkerhet for det beløpet du vil låne. Det gjør til gjengjeld denne type lån litt dyrere enn mange banklån, men til gjengjeld skal du altså ikke stille sikkerhet for lånet som du ofte må i en bank. Så kan du finansiere uforutsette utgifter.

Eks. Via Sambla 150 000 kr over 7 år, eff. rente 13.82%, kostnad 79 029 kr, totalt 229 029 kr.

Lær deg å investere

Hvis du har spart opp penger som du vil skal arbeide for deg i stedet for å bare stå på en bankkonto, kan det være lurt å lære seg å investere. På den måten kan du nemlig få pengene dine til å vokse på sikt, og dermed så kan du kanskje slippe tanken om å jobbe så mye som du gjør nå for å tjene penger. Det finnes nemlig helt andre måter å tjene penger på som ikke krever at du sitter på jobb fra morgen til kveld. Det smarte ved investering er jo nettopp at du lar sparepengene dine jobbe, og vokse på sikt. Det er lett å lære seg grunnprinsippene for investering på nettet, og det finnes i dag mange handelsplattformer for nybegynnere, så man enkelt kan komme i gang i dag og få råd til den livsstilen man drømmer om.

Comments Off
×